#SingularHealthyEvent

mas_singular_logo_verde

Més Nutrients Salut Energia Benestar Concentració Productivitat

#SingularHealthyEvent

Els càterings més saludables, la nostra proposta per oferir-te una experiència única i saludable també en els teus esdeveniments, tenint sempre en compte les actuals polítiques de les empreses per fomentar un estil de vida més saludable i respectuosa amb els costums dels seus treballadors i col·laboradors. Amb la nostra visió de crear i fer gaudir d’experiències que cuiden de les persones i de l’entorn, ens comprometem a proporcionar-te un càtering apte per a tothom, que marcarà la diferència i serà molt valorat pels participants. Una de les nostres principals prioritats és garantir que tots els assistents puguin gaudir plenament de l’ experiència, independentment de les seves necessitats dietètiques.

És per això que tenim especial cura en què en els nostres càterings tothom tingui opcions per prendre, sense discriminar persones al·lèrgiques o amb dietes especials. Els nostres menús són acuradament dissenyats per ser més nutritius, evitant el màxim d’al·lèrgens, amb taules lliures de gluten, productes sense lactosa, opcions veganes, varietats de llets, amb receptes pròpies i productes el més casolans possibles, evitant molts processats, però igualment atractius i sabres per a tothom. Volem que tothom pugui gaudir dels nostres plats sense haver de preocupar-se d’emportar-se el seu propi menjar, com passa en moltes ocasions. A més, estem compromesos amb la sostenibilitat i la reducció del nostre impacte ambiental. En el nostre esforç per preservar l’entorn, no utilitzem plàstics en el parament dels nostres esdeveniments, ni en les vaixelles, ni en la decoració que sempre ambientem segons l’estació i amb productes naturals. Reduïm l’ús de plàstics en general, usant vaixelles reutilitzables pròpies, (que a més estalvia costos de lloguer) i el poc residu que es genera és tot compostable i ens cuidem de fer un correcte reciclatge. Així, no només tenim cura de les persones, sinó del planeta que compartim.
No dubtis a contactar amb nosaltres per obtenir més informació i començar a planificar el teu #SingularHealthyEvent, som aquí per ajudar-te a crear un esdeveniment que cuidi de les persones i de l’entorn.

Càterings a mida

La nostra opció oberta per a tot tipus d’esdeveniments, des de reunions d’empresa fins a celebracions especials. Oferim menús personalitzats i serveis adaptats a necessitats específiques, segons el nivell de cuina que necessitis. Un càtering a mesura que es basa en la idea de crear una experiència gastronòmica única i exclusiva. No hauràs de triar entre paquets ja predefinits, explícans la teva necessitat i et farem propostes personificades, l’adaptarem als gustos, restriccions dietètiques i requisits culinaris que es necessitin. Això significa que els plats poden ser adaptats per a persones amb al·lèrgies alimentàries o preferències especials, com per exemple al·lèrgics, vegans, vegetarians o amb dietes específiques.

mas_singular_logo