#SingularHealthyEvent

mas_singular_logo_verde

la nostra història

Després de dedicar-me durant 20 anys com a secretària de direcció, amb la meva experiència i tarannà emprenedor, vaig crear +SINGULAR, dedicada a l’organització d’esdeveniments i càterings.
D’altra banda, com a persona celíaca i amb multi intoleràncies alimentàries, sempre havia pensat que no podia ser l’única persona que tingués el problema d’anar a un càtering i no trobar opcions de menjar ni beguda, a part d’aigua o un cafè sol (i no sempre).
En +Singular ens vam adonar que hi havia una necessitat creixent d’opcions de càtering que fossin tant saludables com sabroses però per a tothom, sense excepcions.
Així, com a entusiasta de la cuina, defensora d’una alimentació equilibrada, i afectada en primera persona, em formo en temes culinaris i d’hostaleria i neix #SingularHealthyEvent, una fusió entre la nostra experiència professional, personal i visió de necessitat en el mercat, i és un orgull i satisfacció personal veure l’impacte positiu i agraïments de les persones afectades.

Des del 2020 formem part també de l’equip d’una cafeteria on combinem l’oferta gastronòmica convencional amb la línia healty i amb la qual tenim aquests:

Reconeixements
any 2021, 1r premi al Tasta Les Franqueses primera edició, amb el ‘Pastel de pastanaga’ sense gluten, sense làctics, sense fruits secs
any 2022, Premi al millor pinxo amb producte de proximitat al Tasta Las Franquezas 2022 amb el ‘Pastel dolç de mongeta de l’agulla de ganxo amb coco i pinya’ sense gluten, sense lactis, sense fruits secs, sense sucre
any 2023 creem recepta i servim en Ajuntament, més de 700 galetes sense cap al·lèrger.
Aquestes són mostres de la nostra creativitat culinària en crear solucions sense al·lèrgens, perquè creiem fermament que una alimentació saludable pot ser alhora apetitosa i ha de ser un dret accessible per a tothom.
Actualment, a banda dels nostres clients particulars, #SingularHealthyEvent treballem per a Organismes Oficials i Ajuntaments que tenen el compromís d’oferir càterings respectuosos amb el medi ambient (són 100% lliures de plàstics) i respectuosos amb les necessitats alimentàries de tots els assistents.

Gràcies per interessar-te per +Singular, esperem tenir l’oportunitat de col·laborar ben aviat, veuràs que ens adaptem a què sigui la vostra necessitat!

Opinions

dels nostres clients

mas_singular_logo